Публикувана на 13 Декември, 2023 от екипа на genzona.bg

Уважаеми приятели на genzona.bg,

С настъпването на празничния сезон, искаме да ви информираме, че вашето любимо онлайн място за обувки - genzona.bg, ще вземе заслужена почивка от 23-ти декември до 2-ри януари 2024 година. Но не се тревожете, това е само временно! Ние затваряме вратите, за да можем да отпразнуваме тези особено вълнуващи дни с нашите близки и обичани.

В този период няма да бъдат приемани нови поръчки, но не се притеснявайте - след почивката си, genzona.bg отново ще е на ваше разположение с пълна сила. Ние се връщаме на 3-ти януари 2024 година, готови да ви обслужим със същата страст и преданост.

Пожелаваме ви най-топли и весели празници! Нека този сезон да бъде изпълнен с любов, радост и много споделени моменти с близките. Нека сърцата ви бият в ритъма на коледната магия, а Новата година да ви донесе много щастие, здраве и успехи.

Също така, искаме да ви уверим, че през новата 2024 година ще сме тук с множество нови и интересни предложения. Готовете се за вълнуващи нови модели, предизвикателства и, разбира се, неустоими промоции! Обещаваме ви, че ще работим усилено, за да направим вашето пазаруване за обувки още по-удовлетворително и вдъхновяващо.

Благодарим ви, че избрахте genzona.bg като своя онлайн партньор за мода и стил. Пожелаваме ви весели празници и страхотна нова година!

С топли празнични поздрави,
Екипът на genzona.bg

Доставка до 3 работни дни Доставка до 3 работни дни
Връщане на стоките до 14 дни Връщане на стоките до 14 дни
Нови промоции всеки ден Нови промоции всеки ден

БЮЛЕТИН

ВЗЕМЕТЕ -15% ОТСТЪПКА ЗА ПОКУПКИ

Запишете се за известия за нови модели и промоции

Сайтът използва бисквитки. С продължаване на използването му Вие се съгласявате с използването им.

Съгласен съм